Toussaint Louverture A cégnek jelenleg 6 független játék- és dokumentumfilm terve van a következő 3 évre.  

Glover rendezésében készül a Toussaint című történelmi kalandfilm, amely az 1789-1804-es haiti rabszolga-felkelést viszi celluloidra, a feketéket összefogó Toussaint Louverture életén keresztül bemutatva.

Egy másik filmterv forgatókönyvét a leghíresebb nyugat-afrikai filmrendező, Ousmane Sembene írja, God's Bits of Wood címmel, mára már klasszikussá lett saját regénye alapján. A film témája a Dakar-Niger vasútvonalon kitört 1947-e sztrájk, amely elindította a függetlenségi mozgalmakat Nyugat-Afrikában. 

A színpadi színészként és televíziós munkássága révén is jelentős Glovert olyan filmekben láthattuk, mint a Maverick, a Ragadozó 2., A kis szemtanú, a Tenenbaum, a háziátok, a Bíborszín vagy a Halálos fegyver-sorozat. Legújabban a mozikban vetített 2004-es Fűrész című horrorfilmben láthatjuk.

Az 59 éves Danny Glover filmszínészi tevékenysége mellett aktív humanitárius, aki jelentős közéleti szerepet vállal az ENSZ-ben is. Tavaly augusztusban a szudáni események miatti egyik tüntetésen például letartóztatták, miután beszédet tartott az összegyűlt tömeg előtt, és a viszály megszüntetése mellett foglalt állást.