Noha korábban még Erdélyi Dániel neve merült fel a SOS Szerelem 2 rendezőjeként, a Zara Hotelben rendezett sajtótájékoztatón Sas Tamás az SOS Love! című film producereként és rendezőjeként lett bemutatva. A továbbra is Agnes Fernandes és Csikesz Judit (Sas Tamás felesége - a szerk.) forgatókönyvéből készülő film "nem folytatás, hanem egy másik történet" - fogalmazott a rendező.

A háromdimenzióban készülő romantikus vígjátékban olyan amerikai sztárok szerepelnek, mint Daryl Hannah, Billy Zane és valahogyan Tom Cruise is feltűnik az új produkcióban, bár azt nem árulták el a készítők, miként. A két amerikai sztár nem volt jelent a sajtótájékoztatón, videón üdvözölték az újságírókat - a december 15-re tervezett díszbemutatón azonban már biztosan itt lesznek, állítják a készítők.

sos_love_009_zanesas
Billy Zane és Sas Tamás a forgatáson


A további főszerepekben az eddig főként sorozatokban feltűnt C.J Thomason és a feltörekvő Christine Kelly láthatók, illetve egy fiatal orosz színész  Jevgenyij Stichkin. Az amerikai producer, Thomas Conigliaro és a fiatal Christine Kelly is részt vett volna a rendezvényen, ám gépük kényszerleszállást hajtott végre, így sajnos nem tudtak megjelenni. Az orosz színészt is a forgalmazó képviselte, aki azontúl, hogy hálálkodott, amiért részvehet a produkcióban, mesélt a fiatal orosz színészről, aki nemcsak vígjátéki szerepekben erős, hiszen dolgozott már Nyikita Mihalkovval is. Sas Tamás a sztárokkal való munkáról csak annyit mondott, hogy "Daryl Hannah-t könnyebb volt kezelni mint Hujber Ferit" - azaz a sztároknak nincsenek allűrjeik, ezen a szinten már nem is lehetnek.

sos_love_007_sasarpa
Sas Tamás és Árpa Attila a forgatáson


A magyar színészeket Hujber Ferenc, Árpa Attila, Kovács Patrícia és Szinetár Dóra képviselték: a történet szerint az SOS Love! igazgatója immáron a Kovács Patrícia által megformált Betti, aki a három hebrencs fiúval van körülvéve, őket alakítja a Hujber-Árpa-Hevér trió. "Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz "maffiózó"fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának  szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, egy fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki, aki éppen Magyarországon forgat." - áll a szinopszisban.

Az SOS Szerelem! forgatókönyvét Szurmai János és Agnes Fernandes közösen jegyezték, ám utóbbi egészen a bemutatóig nem is találkozott a rendezővel. Nem úgy most: az SOS Love! forgatókönyvét Csikesz Judit, Sas Tamás felesége és Agnes Fernandes közösen írták. A készítők szerint az S.O.S. Love! a filmtörténet első háromdimenziós romantikus vígjátéka lesz - a rendező szerint a 3D technológia mostanra érett meg arra, hogy valóban szolgálja a film történetét, és ne csak cirkuszi látványosság legyen - fogalmazott a karrierjét operatőrként kezdő Sas Tamás. A technológiát a Sysplex biztosítja, az operatőr Miklauzic Márton.

sos_love_014_hever
A hebrencs Hevér Gábor


Az SOS Love! nem kapott eddig állami támogatást - "másfél év, napi 12 óra szívás után" állt össze az 500 milliósra becsült költségvetés, amit magyar, orosz és amerikai magántőke, valamint szponzori pénzek képeznek. A producerek listáján Sas Tamás mellett olyan nevek vannak, mint a már említett amerikai Thomas Conigliare, a jogász Endrényi Krisztina, Pusztai Rea, Csernai Judith, a forgatókönyvíró Agnes Fernandes és a Könnyek völgyéről ismert Engert Péter (az ő egyik korábbi filmjében szerepelt Christine Kelly).

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken - angol nyelven, ám a magyar mozikba szinkronizálva kerül majd. A hazai bemutatót december közepére tervezik, a forgalmazó a Fórum Hungary lesz.

sos_love_011_stab
A stáb Los Angeles-ben