Az érdeklődők a TV2 Akadémia honlapján jelentkezhetnek a januárban induló képzésekre. A sorozatíró/forgatókönyvíró kurzus vezetője és szakmai mentora Divinyi Réka lesz, aki jelenleg a hamarosan induló tanfolyam tananyagát és vendégtanárainak listáját véglegesíti.

Az egyéves intenzív oktatásra olyan kreatív, elkötelezett fiatalokat, sorozatrajongókat várunk, akiket professzionális szinten érdekel a sorozatírás. Egyedülálló a képzésünk, hiszen nem csak oktatást, hanem munkalehetőséget is biztosítunk. A mélyvízbe dobjuk diákjainkat, a második félévben a legjobbak már a TV2 sorozatain közreműködhetnek” – emelte ki Divinyi Réka.

A képzés díja bruttó 762 ezer forint, további részleteket itt olvashatsz a jelentkezésről és a képzésről.

A BÚÉK forgatása

Az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikerei közül többet is Divinyi Réka írt vagy tagja volt az írói gárdának: Csak szex és más semmi című romantikus vígjátékkal vált ismert forgatókönyvíróvá, későbbiekben a Szabadság, szerelem, a Valami Amerika 2 és 3, illetve a BÚÉK című filmeken is dolgozott. Legújabb munkáját, az Ida regénye című irodalmi adaptációt előreláthatólag jövőre láthatjuk majd a tévében.

A sorozatok világa sem ismeretlen számára, a Társas játék, a Csak színház és más semmi és az Ízig-vérig elkészítésében is fontos szerepet vállalt.