Június 16-án, kedden 21 órakor a Félelem és Reszketés Las Vegasban című kultikus vígjátékkal indul a tetőmoziszezon – addig is (és azt követően is) minden este várja a filmek szerelmeseit a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös projektje, a Westend Drive-In Cinema.

A még mindig fennálló járványveszély miatt a legnagyobb gondossággal kialakított szabadtéri moziban nézhetik a rooftoperek a kultklasszikusokat. A nyitóelőadáson Félelem és Reszketés Las Vegasban című filmet vetítik, majd másnap a Szárnyas fejvadász 2049-cel folytatódik a program. A mozi minden héten vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán várja a filmbarátokat. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.A Westend Drive-In Cinema továbbra is várja az autósokat. Az elkövetkezendő héten a legkülönfélébb műfajokkal kedveskednek a szervezők a közönségnek: a sci-fi rajongókat a 12 majom és az E.T. – A földönkívüli, a vígjátékok szerelmeseit a Mamma Mia!, A Grand Budapest Hotel és az Életrevalók, az akcióbarátokat pedig a Blöff és a Halálos iramban kényezteti.

A Westend Drive-In Cinema első hete remekül sikerült – a budapesti közönség egyre nagyobb számban látogatta a vetítéseket, ahol igazán izgalmas meglepetésekben is része volt: A nagy Lebowski előtt Géczy Dávid Herendi Gáborral beszélgetett, a Vissza a jövőben előadására pedig egy igazi DeLorean is begördült.


 
Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként mind a Westend Drive-In Cinemában, mind a Budapest Rooftop Cinema – Mammuttetőn is 5 jegyet ingyen biztosítanak a számukra. A kedvezményes helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu címen.