A 67 éves Freeman, aki a Million Dollar Baby egyik főszereplője bevallotta, hogy a modern technikához ugyan nem ért, de elég okos ahhoz, hogy tudja, a digitális tartalmak letöltése a jövő útja, és ezért meg kell tanulnia, miként lehet azt használni. „Nem gondolom, hogy zseninek kell lenni a technológia megértéséhez” – mondta Freeman.

Lori Creary szerint, aki Freeman befektetési partnere, a vállalkozás lehetőséget ad arra, hogy bebizonyítsák, élen járnak a szórakoztatóipari fejlesztésekben.

„Így párbeszéd kezdődhet arról, hogy a technológia miként hat a szórakoztatásra és ennek következtében mi történhet az iparággal – mondta Louis Burns az Intel képviseletében. Egyik célunk segíteni a hollywoodi producereket abban, hogy megbarátkozzanak az új eszközökkel és az otthoni PC-ken illetve médialejátszókon használt szoftverekkel.”

A televízió és a filmipar szereplőit összefogó tengerentúli szervezet a Motion Picture Association of America azt állítja, hogy a kalózkodás, vagyis az illegális VHS- és DVD-másolatok évente összesen 3.5 billió! dollár veszteséget okoznak. Valamint aggódnak azért mert a digitális tartalmak, például filmek, tévéshow-k netes letöltése egyben felbecsülhetetlen adóveszteséget is jelent.

Különböző komputeres és digitális technológiával foglalkozó cégek már évek óta elérhetővé teszik, hogy otthonunkból vásároljunk. Az új vállalkozás előreláthatóan egy évig Hollywood „hátsó udvarában” fog működni, és így a szórakoztatóipar nagyágyúinak nem kell bemutatókra utazniuk ahhoz, hogy választ kapjanak a jövő digitális technológiájára vonatkozó kérdéseikre.