Az idei szezontól egy kibővített és teljesen megújult terület áll rendelkezésünkre, ezáltal a Budapest Rooftop Cinema is tovább fejlődik: új, nagyobb nézőtérrel, extra mozivászonnal, kényelmes napágyakkal és a legújabb digitális vetítéstechnikával készülnek az idei nyárra. 

A mozi területére oltási igazolvány nélkül is be lehet lépni, hiszen a tető(kert) is szabadtér. A Mammut bevásárlóközpont fedett területén – a még érvényben lévő rendelet értelmében – kizárólag szájat és orrot eltakaró maszkban lehet tartózkodni, ezért karra kérik a mozi üzemeltetői a vendégeiket, hogy amíg áthaladnak az épületen és megközelítik a tetőt, viseljétek a maszkot.

A közkedvelt és megszokott kult-klasszikusok és premierek mellett idén tematikus programokkal, a Women's Night estéktől az Audiovisual Live Cinema performanszokig sok-sok újdonságot találhatunk majd a programban.

A szezon a BP Underground doku-sorozat elektronikus zenéről szóló részével indul el június 27-én. Június 30-án a Tobi színei című dokumentumfilm, július 1-jén pedig az Űrpiknik közönségtalálkozóval egybe kötött premiervetítése miatt érdemes a Mammut felé veni az irányt. Az első héten Robert Rodriguez Alkonyattól pirkadatig című kultfilmjét és az Időről időre című időutazós romantikus vígjátékot vetítik még.

Ezen kívül a Budapest Rooftop Cinema idén is örömmel fogad be céges open air rendezvènyeket, vagy akár nappali konferenciákat, workshopokat is. Helyszínünk maximum 250 fős befogadó kapacitással, 12.000 lumenes Full HD projektorral, 28 m2 vetítővászonnal és teljes térhangosítással rendelkezik, ezért filmpremierek, könyvbemutatók, kisebb koncertek megrendezésére is bérbe vehető.