Az ápolónő Liza (Balsai Móni) élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. A fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani (David Sakurai) szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós (Bede-Fazekas Szabolcs) nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza, a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit.

lizaplakat420

Ujj Mészáros Károly játékfilmjét február 19-én mutatják be a mozik, addig is itt a film plakátja, melyen Balsai Móni szexi csipkeruhában látható, Bede-Fazekas Szabolcs kiegészítője pedig egy méretes kristálycsillár lett.

A filmben feltűnik még Szabó Győző, Molnár Piroska, Schmied Zoltán, Cserna Antal, Hajdu Steve és Kovács Lehel. A forgatókönyvet Hegedűs Bálint és Ujj Mészáros Károly írta, a film operatőre Szatmári Péter, a producer Major István. A plakátfotózás Sárosi Zoltán műtermében történt.

Nézd meg a fotózáson készült werk képeket is:

lizaplakat1 600

lizaplakat2 600

lizaplakat3 600

lizaplakat4 600

lizaplakat5 600

lizaplakat6 600

lizaplakat7 600

lizaplakat8 600