Az HBO Sztár állandó rovatai: SZTÁR BENNFENTES – színes hírek a filmsztárok világából, PROGRAM – az HBO és Cinemax kéthavi műsora mellett a filmek alfabetikus listája segíti a csatornák programjainak áttekintését, PREMIEREK – filmújdonságok, SZTÁR PORTRÉ – hazai és nemzetközi sztárokról, SZTÁR RIPORT – összeállítások, háttéranyagok, RENDEZŐI SZEMMEL – ismert magyar filmrendezők filmekről, AJÁNLÓ – mit érdemes megnézni, meghallgatni, megvenni.

Hűségprogramja keretében áprilisban minden előfizetőjéhez eljuttatja az HBO Sztár magazint az HBO. Ezzel kívánja megköszönni előfizetői hűségüket. Ugyanakkor a lapker hálózatban is kapható lesz az HBO Sztár magazin.

Az HBO Közép-Európáról bővebben

A Home Box Office, Amerika legsikeresebb prémium televíziós csatornája 1991-ben érkezett a közép-európai régióba, alap-, és prémium fizetős TV-csatornákat szolgáltatva a kábeltelevíziós, műholdas és MMDS rendszereknek. Az HBO Közép-Európa – melynek tulajdonosa a Home Box Office Incorporation, a Walt Disney Television International és a Sony Pictures Entertainment – jelenleg 9 országban van jelen alap-, és prémium TV-csatornákkal: Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Moldovában, és nemrégiben került bevezetésre Szlovéniában és Horvátországban.

Az HBO magas színvonalú, jó minőségű mozicsatornát kínál egyedülálló műsor-összetétellel, mely a család minden tagja számára tartogat valamit. Az HBO a legnagyobb sikerfilmeket, díjnyertes saját gyártású sorozatokat, exkluzív eseményeket és a legnagyobb szatárokat hozza el az előfizetők otthonába.

Az HBO közép-európai központja Budapesten van.

www.hbo.hu
www.axn.hu
www.spektrumtv.hu
www.cinemax-tv.hu