A moziban mindig meghitt és jó hangulat uralkodik ezeken a napokon, a vendégek, akik közül sokan évről évre visszatérnek, a mozi alapítóival, dolgozóival és önkénteseivel együtt koccinthatnak az új évre és a közösen megélt moziélményre.


A mozi heti premierje a Mese a barátságról című francia film lesz. Ezen kívül a Berlinálén Ezüst Medvét nyert, Én vagyok a te embered című, rendkívül szórakoztató német filmet is vetítik premier előtt, amelynek rendezője A másik út (Unorthodox) című nagy sikerű sorozat alkotója, Maria Schrader. A mozi műsora megtalálható a weboldalon, online jegyvásárlás is itt lehetséges.

Mese a barátságról

A Cirko-Gejzír mindemellett különleges új moziélményt is kínál: december 31-ig ünnepi különvetítésre lehet igénybe venni a mozi termeit. Azokat a nézőket várják, akik barátaikkal, családjukkal, tehát szűk körben, biztonságosan, meghitten szeretnének mozizni. Ezeken a vetítéseken is meg lehet nézni például premier előtt az Én vagyok a te embered című filmet. A különvetítés karácsonyi ajándéknak is tökéletes! További információ ITT található.


A Cirko-Gejzír mottója: filmet nézni nagy vásznon, együtt az igazi!