A színész elárulta, hogy nagyon várta már a forgatást, pláne, hogy pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát. Élvezte a forgatást, és sajnálja, hogy gyorsan véget ért. Szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint - amiről nem árulhat el semmit - a mosolygós jó kedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie.

„Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám.” - mondta el Kulka. Nyilatkozatában kiemelte a film rendezőjét, Ujj Mészáros Károlyt, akiben számára az az egyik legfontosabb érték, hogy határozottak az elképzelései, illetve Balsai Mónikát, akivel végre újra együtt játszhatott.

Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra, a fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.  A X.-ben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs nyomozókat alakítanak majd, míg további szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk majd többek között, mint Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő vagy Szabó Győző.

Fotók: Pintér Leo