Production design tanfolyam (filmes látványtervezői alapismeretek)

A magyar filmipar évről évre rekordokat dönt a magyarországi filmgyártási költségek adatai alapján: 2022-ben több mint 360 milliárd forintot költöttek az itt forgató produkciók – köztük számos, nagy volumenű külföldi szervizmunka, magyar részvételű koprodukció – és több mint 200 magyar film készült el. Az ágazat közel 20 ezer hazai szakembernek biztosít munkát.

A virágzó magyar filmipar versenyképességének megtartásához, a gyártási volumen növeléséhez nemcsak a stúdiófejlesztések, hanem a magas színvonalú tudással rendelkező szakemberek képzése is elengedhetetlenül szükséges. E téren a PRODUCTION DESIGN – filmes látványtervezői alapismeretek tanfolyam hiánypótló szerepet tölt be, fókuszába a filmes látványvilágok tervezéséhez szükséges képességek fejlesztését és tudások átadását állítva.

  • Jelentkezési határidő: 2024.8.23.
  • Kezdés: 2024.9.7.
  • Képzés díja: bruttó 520.700.-Ft

Jelentkezés és részletek itt.  

CGI artist tanfolyam 

Magyarországon is hatalmas fejlődést mutat a digitális tartalomipar, melybe a hagyományos filmgyártás mellett a számítógépes játékok és egyéb interaktív tartalmak is beletartoznak.

A technológia rendkívül gyors fejlődése miatt az eszközök folyamatosan változnak és az ismeretek ezzel kapcsolatban folyamatos frissítést igényelnek. A Nemzeti Filmintézet Közhasznú Zrt. támogatásával és a DIGIC Pictures szakmai együttműködésével megvalósuló CGI Artist tanfolyam célja, hogy a résztvevők szakmai látásmódját és ábrázolóképességét a jelenlegi piacvezető szoftverek segítségével fejlessze.

  • Jelentkezési határidő: 2024.8.23.
  • Kezdés: 2024.9.7.
  • Képzés díja: bruttó 254.000.-Ft

Jelentkezés és részletek itt.

Forrás: MOME Open / Címlapkép forrása: MOME Open / Ferenczi Róbert