Így a zsűri a fődíj összegét megosztva ítél oda 125 ezer Ft-ot Szabó Tamás Gólem ill. 125 ezer Ft-ot a Dési András György - Móray Gábor alkotópáros Égszakadás című munkáinak eredeti látásmódjukért - hangsúlyozva azt, hogy a zsűri véleménye szerint a korábbi tanácsok ellenére mindkét sztori rossz irányba fejlődött tovább treatmentként, s kiaknázatlanok maradtak a szinopszis formájukban rejlő lehetőségek.

A zsűri 100 ezer Ft értékű különdíjban részesíti Constantinovits Milán A tegnap útjain című treatmentjét pontos cselekményvezetése és összeszedettsége miatt.

A fenti pénzdíjakon túl a Filmhu Forgatókönyvíró Iskola fölajánlja a lehetőséget Szabó Tamás és Constantinovits Milán számára, hogy részt vegyen forgatókönyvírói tanfolyamán, ahol alkalom nyílik egy filmtervük kifejlesztésére az oktatók szakmai segítségével.

A beérkezett treatmentek alább olvashatók, a három díjazott mellé pedig a zsűri véleményét nyilvánosan is csatoljuk. Természetesen e-mailben mind a nyolc második fordulós szerző kap rövid értékelést és indoklást a zsűritől. (Fazekas Péter: szomszedsrac.hu című munkája nem érkezett be határidőre.)


A díjazottak treatmentjei, a zsűri csatolt véleményével az írások alatt:

Szabó Tamás: Gólem   »

Dési András György – Móray Gábor: ÉGSZAKADÁS   »

Constantinovits Milán: A tegnap útjain   »


További döntősök:

Bodansky György: Lucien de Balkan   » 

Kovács István: Mesterséges színezéket tartalmaz!   » 

May Szilvia: Fogd a pénzt, és bicegj el....   »   

Tarcai Zoltán (Chris Walsh): A TESTŐR   » 

Can Togay: A pártfogolt   » 



Minden pályázónak köszönjük a részvételt és a befektetett energiát! A fórum továbbra is nyitva áll a véleménycserére (kérjük, ne az egyes treatmenteket kommenteljétek, hanem továbbra is ezt a cikket).