Idén is Nyári Egyetemet szervez fiatalok számára a Színház és Színház- és Filmművészeti Egyetem, a felhívás az alábbiakban olvasható:

,,Az SZFE Nyári Egyetemén egy hétig a nap 24 órájában együtt leszünk.

Úgy élünk, mint a színinövendékek. Azt tanuljuk, amit ők. Azoktól, akiktől ők. Annyit sűrítünk bele ebbe a 7 napba, amennyit csak lehet. Mozgást és fizikai színházat. Elméletet: a színház és az élet nagy alapkérdéseit. Beszédet és éneket. És mindenek előtt színészetet, színészetet, színészetet.

Akik már próbálták, tudják: a Nyári Egyetem nagy kaland.Mert szabadon kipróbálhatod magad. Mert szakmai és személyes visszajelzést kapsz. Mert azokkal vagy együtt, akiket ugyanaz érdekel, mint téged. A Nyári Egyetem olyan játék, amit halálosan komolyan veszünk. És miközben halálosan komolyan vesszük, sokat nevetünk is. És előbb-utóbb a könnyünk is kicsordul. Mert a legnagyobb kaland az, amikor szembenézünk saját magunkkal. Úgy, ahogy addig még soha.

És a végén bulizunk egy hatalmasat.

Helyszín: SZFE 1088 Budapest, Vas utca 2/c oktatási helyei és kollégiuma

A Nyári Egyetem költsége vasárnaptól vasárnapig 7 napra, mely magában foglalja a napi háromszori étkezést (6 napra) és a szállást az Egyetemi kollégiumban 79.000,- Ft (ÁFÁ-val együtt).

Jelentkezési határidő: 2018. június 15. péntek

A jelentkezés módja: a jelentkezési lap elküldése a felnottkepzes@szfe.hu címre.

További információ:felnottkepzes@szfe.hu Megay Nóra, 06-30/8551346, hétköznap 8:00 és 16:00 óra között."

Forrás: SZFE.hu