A Kidoblak valahol című autós talkshow a Magyarország Kedvenc Műsora elnevezésű internetes programsorozat egyik legnépszerűbb műsortípusa, amelynek a június 8-án debütáló új epizódjába ezúttal külsős vendéget hívtak beszélgetni. „Szerettünk volna nyitni az oltás-, haza-, és kínaiegyetem-ellenes oldal felé. Nem jött össze. Karácsony „Flor” Tamás nem csak az Apuját, a vezetéknevét, de a Gyurcsány-showt is megtagadta, amit ómagyar szomorúsággal és nem, nem, soha nem múló hazaszeretettel vettünk tudomásul” – mondta el Rainer-Micsinyei Nóra színésznő, a sorozat írója és állandó szereplője.

A műsorvezető és vendége Budapestről Paksra indult, hogy egy kedélyes közös autókázás közben zenélésről, közéletről és Fluor Tomi életéről és művészetéről csevegjenek. A beszélgetés azonban nem egészen úgy alakult, ahogyan azt a kérdező és a vendég elképzelte – mindenesetre végül a háziasszony és vendége is sokat nevetett. 

Karácson Tamás, művésznevén Fluor kötelességének tartja, hogy kövesse a közélet eseményeit, és erre buzdítja a fiatalokat is, hogy képben legyenek a jövőjükkel kapcsolatban. „Azért vállaltam a szereplést, mert úgy gondoltam, hogy annál szürreálisabb dolog úgysem történhet velem, mint ami a hétköznapokban zajlik az országban” – tette hozzá a rapper. 

 

A videóból kiderül, hogy tévedett-e, és a felszabadult pillanatokkal váltakozó, olykor kínos percek során többek között arra is fény derül, hogy Karácsony Gergely valóban Karácson Tamás Fluor édesapja-e.

A korábbi részekben a többi szereplő, Lengyel Tamás, Janklovics Péter és Molnár Áron autózott Rainer-Micsinyei Nórával. 

A Magyarország Kedvenc Műsorát a Compact TV gyártja. A féléves műsor már több mint húsz epizódot számlál, egyes részeit – például a Hírcsárda híreivel jelentkező, Magyarország Kedvenc Híradója című adásokat – több mint 150 ezren nézték meg.

Forrás: Compact TV