Az HBO Max bejelentette, hogy a streaming-szolgáltatása az európai bevezetés kezdeti szakaszában 27 országban válik elérhetővé. Elsőként Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában indul el 2021. október 26-án, majd 2022-ben Magyarországra, Közép-Kelet-Európa további országaiba és Portugáliába is elér.

Jövőre további hét országban – Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában – is bemutatkozik majd.

Olivia Cooke és Rhys Ifans a Trónok harca - Sárkányok háza című sorozatban

A Warner Bros. filmjei mindössze 45 nappal a mozibemutató után elérhetővé válnak az HBO Maxon, az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is.

Az HBO Max előfizetői választhatnak majd egy új, éves konstrukciót is, amely 12 havi elérést biztosít nyolchavi díj áráért. A magyarországi árazást a hazai induláshoz közelebb jelentik majd be.

Varga Ádam, Lengyel Benjamin, Szász Júlia, Márkus Luca, Varádi Gergely, Vas Judit Gigi - A besúgó szereplői

A bemutatóesemény részeként közzétették a Trónok harca - Sárkányok háza első rövid előzetesét, és a Peacemaker - Békeharcosból, valamint az Utódlás harmadik évadából is megmutattak egy-egy exkluzív jelenetet. Sarah Jessica Parker egy üzenetben jelentette be, hogy decemberben debütál új sorozata, az És egyszer csak… (And Just Like That…)

Jövőre érkezik az HBO Maxra, az HBO Magyarország saját gyártású sorozata, A besúgó. Az 1985-ben játszódó sorozat főszereplői fiatal egyetemisták, akik tüntetést szerveznek a kommunista rendszer ellen. Egyikük, Geri súlyos titkot őriz. Az Állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre.