Gyulának (Ötvös András) és feleségének nem lehet saját gyereke, ám a focidrukkert állandó randalírozásai miatt az örökbefogadási programból is kizárják. Az asszony (Stefanovics Angéla) ekkor egy fiatal, terhes roma lánnyal (Gombó Viola Lotti) állít haza, aki pénzért felajánlja számukra születendő kisbabáját.

A rasszista férfinek elsőre nagyon nem tetszik a dolog, láthatjuk, hogy a lakásukba ideiglenesen beköltöző lánnyal még a wi-fi kódon is összevesznek, de a medencés kismamatorna és sebhelyeik összehasonlítgatása egyre közelebb hozza őket. A gondot csak az jelenti, hogy Gyula szélsőséges drukkertársai (Thuróczy Szabolcs, Hajdu Szabolcs, Orosz Ákos) már leszervezték neki saját meglepetésüket. 

A Becsúszó szerelem további szerepeiben Szabó Simon, Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina láthatól.

A Nemzeti Filmintézet 394,3 millió forintos gyártási támogatásával forgatott romantikus vígjátékot a második játékfilmjét jegyző Nagy Viktor Oszkár rendezte, aki korábban a 40.Magyar Filmszemlén Gene Moskowitz-díjjal kitüntetett Apaföldet is készítette. Alkotótársai, a társ-forgatókönyvíró Bárány Márton, az operatőr Kürti István, a vágó Sass Péter, illetve a zeneszerző Tövisházi Ambrus mellett a Campfilm producerei, László Sára és Gerő Marcell voltak. A film koproducere a SPARKS volt.

A Becsúszó szerelem a Vertigo Média forgalmazásában november 12-től lesz látható a hazai mozikban.

Forrás: Vertigo Média