Az 1990-es évek botrányos hollywoodi sztárpárja, Pamela Anderson és Tommy Lee rövid életű, de annál viharosabb kapcsolata rengeteg témával szolgált az amerikai bulvármédia számára, amik közül kétségtelenül erotikus házimozijuk durrant a legnagyobbat. Anderson és Lee 1995-ben ismerkedtek meg egymással, és pár nap múltán már ki is mondták a boldogító igent. 

A nászútjukról készült szexvideó viszont kiszivárgott és hamar a korai internet egyik legnépszerűbb és legtöbbet megosztott tartalma lett belőle. Craig Gillespie, az Én, Tonya rendezőjének nyolcrészes minisorozata nem csak a pár kapcsolatában merül el, hanem a hírhedt videókazetta sorsát is bemutatja. 

A Down Town Abby-ben úri kisasszonyt alakító Lily James az igencsak szórakoztatónak ígérkező sorozat előzetesében tényleg úgy fest, mintha csak most szökelt volna elő a Baywatch főcímjéből, de nem könnyebb ráismerni a szétpircingel Sebastian Stanre (A Tél katonája az Amerika Kapitány-filmekből) sem. Azt viszont nem tudnánk eldönteni, hogy a vagyonokat érő videót lenyúló Seth Rogennek vagy Nick Offermannek (Városfejlesztési osztály) áll-e jobban a bundesliga frizura.

Pam & Tommy február 2-án jelenik meg az amerikai Hulu streaming szolgáltató kínálatában.