A videó nem a filmből tartalmaz jeleneteket, hanem a film helyszíneit járja be. Művészi koncepció volt, hogy a film címét olyan helyekre vetítsék, ahol forgattak vagy ahonnan az inspiráció jött. – A Rossz versek egy budapesti film. A videóban a film szelleme, inspirációs energiája végigoson a városon, majd megérkezik a moziba. – vallja Reisz Gábor rendező, aki egy rövid videóval idézte meg a film hangulatát.

A kedvcsináló előzetest nagyon szórakoztató volt elkészíteni, igazi „barkács-film” lett, mondják az alkotók. Kölcsönautóval, kölcsönkért mozgó aggregátorral és a Cirkó-Gejzír mozi használaton kívüli vetítőjével készült. És ahogy a falakon futó felirat mögött, úgy a város a filmben sem csupán díszlet, hanem a történet szemtanúja. A Wesselényi utca, a Margit-híd, a Parlament lépcsője, az iskolai folyósok, a panelrengeteg, reklámügynökségi iroda, a belvárosi utcák, a rakpart és az uszoda: az élet terei, amelyek nem csak a szereplőknek, de a közönségnek is otthont adnak. A Rossz versek mindannyiunk története, végigfut a városon, és hamarosan megérkezik a

A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával a Cirko Film forgalmazásában.