Egyenesen a velencei filmfesztiválról fog megérkezni szeptember 23-án a Netflix műsorára a Blonde, Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) filmje a világ egyik leghíresebb asszonyáról. A film Joyce Carol Oats regénye alapján készült, és a létező legszigorúbb, NC-17 besorolást kapta, ami általában jelentősen visszaveti egy film kereskedelmi kilátásait, emiatt a stúdiók kerülik. Ez alapján úgy tűnik, Dominik filmjében jó eséllyel lesz pár igazán súlyos, szexuális töltetű, akár erőszakos jelenet is.

A korhatár besorolás nem tesz jót a jegyeladásnak, abban viszont nagyon is hatásos, hogy még több ember lesz kíváncsi rá, hogyan szellemül át Ana De Armas Marilyn Monroe-vá. A kubai színésznőt legtöbben a Tőrbe ejtve ártatlan nővéreként ismerték meg, majd a Nincs idő meghalni egyik ügyeletes Bond-lányaként, és a Ben Affleck oldalán készített Mélyvíz című erotikus thriller hozta meg számára a hírnevet. 


Andrew Dominik filmjéről mindössze annyit lehet előzetesben tudni, hogy a gyerekkorától kezdve, egészen a világhírig követi Marilyn életét (a stáblistán Norma Jeaneként szerepel, ami az eredeti neve), a valóságot és fikciót összemosva gondolja újra a szőke ikon karakterét, feltárva azt a szorongó, megtört arcát, amit szinte az élete végéig el tudott rejteni a nyilvánosság elől. Ezt ragadja meg az előzetes legerősebb pillanata is, amikor az összetört Ana De Armas hirtelen megtalálja a tükörben azt a lehengerlő mosolyú, bájos nőt, akit az egész világ Marilynnel azonosít. 

A Blonde-ban Ana De Armas partnere lesz többek közt Bobby Cannavale, Adrien Brody és Julianne Nicholson is. Andrew Dominik májusban azt nyilatkozta"Mindenki találni fog benne valamit, amin megbotránkozhat."

A film szeptember 23-tól lesz látható a Netflixen.