Thomasin McKenzie (Ne hagyj nyomot!, Jojo Nyuszi) egy fiatal divattervezőt alakít, aki nem igazán találja a helyét a jelenben. Mindez ez csapásra megváltozik, amikor rejtélyes módon a hatvanas évek lüktető Londonjában találja magát. És valljuk be, ki ne szeretne ott lenni a Tűzgolyó című James Bond-film premierjének idején: London vigalmi negyede neonfényben úszott és nagy, véget nem érő bulihoz hasonlított az évtized.

Ez persze csak a kezdet, hamarosan egyre zavarba ejtőbb és félelmetesebb eseményekkel kell szembenéznie a főszereplőnek, akivel együtt találgathatjuk majd, hogy tényleg képes az időutazásra? Vagy az elméje űz vele gonosz játékot? Esetleg mások manipulálják?


Edgar Wright a karrierje kezdete óta mesterien keveri a zsánereket, első nagyjátékfilmjében, a Haláli hullák hajnalában a zombifilmet vegyítette a romantikus komédiával, a Vaskabátokban a zsarukról szóló buddy movie-t frissítette fel némi horrorral. Alighanem most is váratlan irányokat fog venni a pszichohorror, az előzetes alapján akár musical-betétekre, illetve némi giallo-hatásra is számíthatunk.

A vezércsellel sztárrá váló Anya Taylor-Joy játssza a titokzatos bárénekesnőt, akivel valamilyen módon eggyé válik a főhős. A filmben a brit film olyan legendás alakjai tűnnek fel, mint Terence Stamp és a tavaly elhunyt Diana Rigg, illetve Matt Smith lesz az, aki táncba viszi McKenzie-t. A magyar mozikba október 21-én érkezik.