A FOMO célja, hogy hitelesen ábrázolja a mai tiniket, és az előzetesben tényleg nincsen semmi mesterkéltség vagy szépelgés, helyette a Jackass-t idéző durvulásokat, vad bulikat és az interneten pörgő videókat látunk. A féktelen szórakozásnak Stohl András vet véget, aki a filmbéli fiát (Yorgos Goletsas) szembesíti azzal, hogy komoly következményei is lehetnek a srácok videóinak. Lilire (László Panna) - aki az egyik videóban a szájába kapja a fiú sliccén kidugott ujját - megalázó sértések zúdulnak az interneten, amelynek hatására a lány felszívódik. Stohl András lekever egy komoly pofont a srácnak, de alighanem ezzel nem lesz megoldva a probléma.

 

A FOMO első hosszú előzetese igencsak felcsigázott minket, ha a legmerészebb álmaink válnak valóra , akkor ez akár a magyar Eufória (kritikánk) is lehet mozifilmes kivitelben. Hartung Attila bemutatkozó nagyjátékfilmjét október 10-től játsszák a mozik. A FOMO-ban többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, ombie Girlfriend, a Deep Glaze és a Hősök zenéit hallhatjuk majd.

Fullba nyomni a tesóságot - A FOMO forgatásán jártunk

Egy szeles nyári estén a belvárosi rengeteg felé vettük az irányt, hogy meglessük, hogyan készül Hartung Attila első nagyjátékfilmje.. A négy féktelen, közösségi-média függő kamasz online videókat idéző kalandjaiba az alkotók és a film fiatal főszereplői vezettek be minket.