A magyar népzenétől kezdve kultúránk megannyi jellegzetességét felhasználja a Get Lost, melyek a film streaming- és mozibemutatója által számos nézőhöz eljutnak majd szerte a világban.

A Get Lost főhőse, Alicia egy fiatal, bizonytalan lány, aki édesanyja halála után próbál újra magára találni, elveszve egy Európa körüli utazáson. Alicia egyetlen célja és vágya teljesíteni édesanyja utolsó kívánságát. Útja során rengeteg akadályba és kihívásba ütközik, eljut Csodaországba, Budapest misztikus városába, ahol nagy döntés elé kerül: Csodaországot választja, és a mesében éli tovább életét, vagy visszatér a valóságba, és a felnőtté válás útjára lép?

James Cromwell

A Get Lost rendezője Daniela Amavia, aki díjnyertes rövidfilmeket írt és rendezett az Egyesült Államokban. Első mozifilmje, A Beautiful Now, a Los Angeles-i Filmfesztivál válogatásában szerepelt és több díjat nyert.

Ella Bleu Travolta (Vén csontok), John Travolta és Kelly Preston lánya első mozifilm főszerepét játssza a Get Lostban, partnerei között olyan hírességek lesznek, mint Sasha Luss (Valerian és az ezer bolygó városa), Edouard Philipponnat (Hét nővér), továbbá két Oscar-díjra jelölt színész, Terrence Howard (Ütközések, A vasember, Nyomulj és nyerj!) és James Cromwell (Halálsoron, Utódlás, Babe) is.

A film producere Michael Mendelsohn (Rómeó + Júlia, Harcosok klubja, Mátrix) és Major István (Liza, a rókatündér, FOMO, Aurora borealis – Északi fény), executive producere Natalie Perrotta.

A Get Lost bemutatóját jövő nyárra tervezik az alkotók.

címlapkép: Ella Bleu Travolta