A Jóbarátok a '90-es és a korai 2000-es évek legnépszerűbb amerikai sorozati közé tartozott, kultusza pedig azóta is töretlen világszerte, köszönhetően annak, hogy streaming formában a fiatalabb generációkat is elérte. Sokáig viszont úgy nézett ki, hogy várva várt új epizódból hazánkban kimaradunk, mivel kizárólag az egyelőre nálunk még nem elérhető HBO MAX streaming szolgátató kínálatában jelenik meg, ám a sorozat rajongói most fellélegezhetnek: mégis látható lesz a magyar HBO GO-n, ráadásul a világpremierrel egyszerre kerül fel.

A Jóbarátok: Újra együtt nem egy hagyományos rész a sorozatból, az egyszeri különkiadás forgatókönyv nélkül, improvizációs formában készült a sorozat eredeti forgatási helyszínén, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadon. Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica és Phoebe nosztalgiázása mellett egy egész csapatnyi sztárvendég vonul fel, többek között David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Tom Selleck és Reese Witherspoon.

A különleges epizód május 27-én jelenik meg az HBO GO kínálatában. Május második felének további izgalmas streaming premierjeit itt gyűjtöttük össze. 

Forrás: HBO Magyarország