fotó: Molnár Rita © „Átlagosan 24%-os a filmjeink nézettsége – válaszolta a látogatottságra vonatkozó kérdésre Cselényi. Ez nagyon jónak számít, főleg, mert a teltházas Urániai éjszakákat például ebbe nem számoltuk bele. A honlapunk is egyike a leglátogatottabbaknak.”

Hogy a Filmszemle díszeseményeinek nem az Uránia gálaterme adott otthont, amögött Cselényi szakmai irigységet érzett. „Ez a helység erre van predesztinálva. A legtöbb érv az volt, hogy kicsi, de hát ez a legnagyobb gálaterem Magyarországon. Jogosan lehetne záró és nyitó díszünnepségek helyszíne. Miután a Millenáris nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (nem volt kifogástalan a kép, a hang, az egész helyszín nem elegáns), remélem, jövőre máshogy fognak dönteni.”

A századfordulós hangulatú kávéház „sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, filmszínészek találkozói a közönséggel, illetve kiskonferenciák kedvelt helye lett. Ez ma már teljesen bejáratott dolog” - fejtette ki Cselényi László, hogy kezdetben a sok rendezvény bérbeadása miatt rájuk nyomott termékmenedzseres billogot hogyan sikerült kivédeniük. Előadóestek szervezését is tervbe vették: legközelebb egy kávéházi monodráma sorozatot tartanak majd. A Barátok közt Jockey-ja, Szőke Zoltán előadásában Jávor Pál börtön-naplóját hallgathatják a kávézók.

Ezalatt a földalatti labirintus csarnoka, szakmai találkozók és kiállítások mellett modern bárjával és két kényelmes kamaratermével a dokumentumfilmesek, az altenatív-kísérleti mozgóképes alkotók és a fiatal filmesek otthonává igyekszik válni.