A Cirko-Gejzír mozi soha nem volt még olyan nehéz helyzetben, mint most. Tavasszal a karantén miatt hónapokig zárva tartottak, jelenleg nyitott ajtókkal várják a közönséget, de megértik, ha valaki a járvány miatt továbbra is otthon nézne filmeket, ezért a bérletek felhasználása egy éven belül bármikor elkezdhető. A bérlet egy főnek, korlátlan mennyiségű vetítésre szól, 6 vagy 12 hónapos időszakra. 

Ha szeretnéd, hogy a válság után is létezzen a Cirko, kérünk, vegyél most egy Cirko-bérletet (karácsonyi ajándéknak is szuper)! Bármikor kezded használni, onnantól egy évig érvényes lesz. Ha most megveszed, segítesz, hogy túléljük ezt az időszakot, és a Cirko akkor is nyitva legyen, amikor újra jönnél mozizni – hogy akkor is a legfontosabb fesztiválok díjnyertes filmjeivel, különleges programjainkkal és a jól ismert cirkós hangulattal várhassunk.

A bérleteket itt lehet megvásárolni, a Cirkót egyszeri adományokkal pedig itt lehet támogatni.

Sokan úgy is eljönnek a Cirkóba, hogy nem tudják mire ülnek be

Negyedévszázados fennállását ünnepelte Európa legkisebb mozija, a Cirko-Gejzír, amely kultikus hellyé vált a fővárosi filmrajongók körében. A mozi alapítója és vezetője, Balassa Péter mesélt nekünk arról, milyen volt szovjet tábori gépeken vetíteni, miért hevert náluk sokáig a Sátántangó egyetlen kópiája és melyik vetítésen tapsoltak rendszeresen állva a nézők. Beszélgettünk arról is, hogyan tud manapság túlélni egy független művészmozi, és hogy milyen egy "tipikusan cirkós" film.

Forrás: Cirko-Gejzír