Adott két idősödő, szabad szájú gengszter, Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson), akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ebből mindenki kitalálhatja, hogy Quentin Tarantino legnagyobb hatású filmjét, a Ponyvaregényt vetítik a tetőmoziban. Vincenttel és Jules-szal augusztus 12-én találkozhatunk a vásznon, augusztus 15-én a Mátrix előzményfilmjével, az Animátrix című animével folytatódik a nyári mozizás.

Jövő héten minden egyes munkanapon lesz vetítés, hétfőn Ridley Scott romantikus feel-good filmjét tűzik műsorra, a Russell Crowe főszereplésével készült Bor, mámor, Provence-t, kedden a hatalmas közönségsikert aratott Bohém rapszódia következik, szerdán Christopher Nolan Christopher Nolan egyedi és meghökkentő fordulatokban gazdag sci-fijét, a Tenetet nézhetjük meg, csütörtökön, augusztus 19-én Tim Burton képregényfilmje, a Batman, a denevérember zárja a hetet.

Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és Uraim című, 450 film összesen 1400 snittjéből vágott ikonikus montázsfilmje és a DJ Bootsie által élőben játszott dj szett mint aláfestő zene egy különleges audiovizuális utazásra invitál, új lendületet adva az eredeti mozinak a rendkívül széles spektrumon mozgó zenei repertoárral. A kompozíciót a győri Rómer Házban tartott premier után a fővárosban először a Budapest Rooftop Cinema mutatja be a BRC Live Cinema Nights sorozatában augusztus 21-én.

A Budapest Rooftop Cinema vetítéseire ide kattintva tudsz jegyet vásárolni