Ahogy a We Love Budapest idézi az Index által megszólaltattott Gosztonyit: az Árpád hídhoz közeli részen tűnt fel Ethan Hawke és Oscar Oscar Isaac, akik épp futás után nyújtottak egy padnál. A riporter azonnal odament hozzájuk és kért egy közös képet. A két színész azt is elárulta neki, hogy filmforgatás miatt érkeztek Budapestre, egészen pontosan „mozitörténelmet csinálnak”. Gosztonyi az Instagram-oldalán publikálta a közös fotót.

A Ethank Hawke és Oscar Isaac a Moon Knight című sorozatot forgatják Budapesten, melyet várhatóan 2022 nyarán, a Disney+ streamingoldalán láthatnak majd a nézők. A Doug Moench által jegyzett Marvel-sorozat rendezői Justin Benson és Aaron Moorhead, akik újoncok a szériák világában.

Az amerikai alkotópárosnak 2013-ban jelent meg első egész estés filmje, a Resolution című alacsony költségvetésű, időutazásos horror, mellyel azonnal magukra vonták a szakma figyelmét. 2014-ben, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be Spring című misztikus-romantikus testhorrorjukat, melyet szintén nagy szakmai ováció övezett. Három évvel később a The Endless-szel visszatértek az időhurkos témához, melyben ráadásul a rendezők játszák a két főszereplőt is. Legutóbbi filmjük, az Anthony Mackie és Jamie Dornanz főszereplésével készült Synchronic trilógiává bővítette az időutazásos filmjeik sorát. A Synchronic idén januárban került az Amazon Prime kínálatába.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Zsolt Gosztonyi (@djnuklear) által megosztott bejegyzés

Forrás: We Love Budapest