A Body/Test című film a Berlini Fesztivál Ezüst Medve díjas rendezőnője, Malgorzata Szumowska formailag letisztult, minimalista alkotása. Hősnője egy halott lelkekkel kommunikáló médium, aki a másik két főszereplőnek segít szerettük halálának feldolgozásában. Néhány kritikus a filmet „különösen nyers fekete komédiának” nevezte.

Malgorzata Szumowska Krakkóban született 1973-ban, rendező, forgatókönyvíró és producer. 1998-ban végezte el a rendezői szakot a PWSFiT-en Lódzban. 2001-ben az Európai Filmakadémia a tagjai közé választotta.  

A film története szerint egy középkorú halottkém számára lánya anorexiája megoldhatatlan feladatot ad, a lány halott édesanyját gyászolja. Az apa teljesen elveszettnek és tehetetlennek érzi magát, s attól tartva, hogy tinédzser lánya halálra éhezteti magát, inkább egy pszichiátriai klinikára viszi, ahol Anna veszi kezelésbe. Ám Anna maga is egészen szélsőségesen küzd a saját démonjaival és veszteségével, és meglehetősen szokatlan és zavarba ejtő módszerekkel igyekszik betegeit a gyógyulás útjára terelni. Ám egy halottkémet nem könnyű megdöbbenteni.

A Lengyel Kulturális Intézet szervezésében megvalósuló fesztivál díszvendége Krzysztof Zanussi, a fesztiválon részt vesz Kinga Debska rendező és Zbigniew Domagalski producer is, akikkel április 16-án az Ezek az én lányaim vetítése után találkozhatunk. 

Részletes program ITT: