A film története:

Katalin (Johanna ter Steege) férjével, Jánossal (Lukáts Andor) harminc évig élt együtt, amikor a férfi váratlanul elhagyta őt huszonnyolc éves tanítványáért (Bánfalvi Eszter). A férfi félrelépését a család egy vállrándítással elintézi, igazából mindenkit leköt valami más: Zsófi (Tenki Réka), a huszonöt éves lány terhességével, Zoli (Varga Norbert), a tinédzser fiú pedig magával van teljesen elfoglalva. Azonban anyjuk viselkedését, összeomlását nem tudják kezelni és korházba viszik. Katalin elmenekül a pszichiátriáról, és egy hirtelen ötlettől vezérelve kimegy az útra stoppolni. Véletlenek hosszú során keresztül végül Törökországban, Isztambulban köt ki. Amint a család tudomást szerez erről, a férj Zolit küldi utána.

Ezalatt Katalin sorsa kereszteződik egy magányos török munkással, az ötvenkét éves Hamillal (Yavuz Bingöl). A férfi úgy szereti őt, ahogy van, és nem egy középkorú nőnek látja, akit elhagyott a férje. Kapcsolatuk esély egy új életre Katalin számára, amit Zoli váratlan felbukkanása tör meg. De vajon tinédzser fia érkezése és anyai ösztönei elegendők-e ahhoz, hogy visszamenjen régi, meggyötört életébe?

Török Ferenc kiemelkedő alakja az ezredfordulón feltűnt magyar filmes generációnak. Első rendezése, a Moszkva tér kultfilmmé nőtte ki magát, és azóta is számos emlékezetes filmet rendezett (Szezon, Overnight, Koccanás).

Előzetes:

A vetítes helye és ideje: 2012. február 20, 20 óra, Odeon Lloyd mozi

A film után vendegünk a rendező, Török Ferenc!

Ha szeretnél ott lenni a vetitésen, akkor nyerj jegyet! Írd meg nekünk az info@forum.film.hu címre a női főszereplő nevét február 19-ig, és ha elég gyors vagy, akkor vendégunk vagy a mozijegyre!

A vetítésre tovabbi jegyek válthatók 800 forintert az Odeon mozi pénztárában.