Hörcher Gábor, a Drifter és a Ricsi rendezője Emma Show címmel készít filmet egy díjnyertes szexchat-párról. Emma és Eddie az Egyesült Államokban él. Élő pornóshow-kat közvetítenek az interneten, sikeres reality-sztárok, tökéletes luxusban élnek és tökéletes a szexuális életük. Legalábbis addig, amíg van, aki nézze és fizessen érte. A dokumentumfilmet Lemhényi Réka vágja, producere Iványi Marcell.

Hörcher Gábor: Emma Show

Püsök Botond első egész estés alkotása román projektként vesz részt a dokumentumfimes műhelyen. A Too Close című film főszereplője, Andrea egyedülálló anya, aki megpróbálja újra felépíteni az életét egy tragédia után: kilenc éves kislányát mostohaapja szexuálisan bántalmazta, és a bíróság sem szolgáltat igazságot az ügyben. A film vágója Bacskai Brigitta, vezető producere Irina Malcea, gyártója a Luna Film.

Az áprilisban Csehországban, júniusban Szlovákiában, szeptemberben pedig Svédországban zajló, egyenként egyhetes workshopra nyolc nemzetközi alkotás nyersvágatát válogatták be. A nyolc projektet összesen húsz fős, nemzetközi szinten is elismert szakembercsapat (producerek, vágók, marketingesek) segítik. 

Forrás: Filmtett / Címlap. Too Close