A Cirko-Gejzír székeit és kanapéit „megvételre” ajánlják azoknak a filmbarátoknak, akik támogatni szeretnék tevékenységüket, és ezzel segítenék a mozit fenntartó alapítvány működését - derül ki a mozi közleményéből. Magánszemélyek és cégek jelentkezését egyaránt várják. A támogatásért cserébe éves mozibérletet, illetve a cégek számára különvetítést is biztosítanak, melyet munkatársaik vagy partnereik számára használhatnak fel. A széktulajdonosok nevét (vagy a cégéét) a moziszéken, a mozi előterében és a honlapján is kiírják.

Egy szék ára a moziban 50 ezer forint lesz magánszemélyek, és 100 ezer cégek számára. Egy, az első sorban lévő kanapé ára a moziban 100 ezer forint magánszemélyek, 200 ezer forint cégek esetében. Közhasznú szervezetként a támogatásról igazolást adnak, amely az adóalap megállapításakor annak a támogatási összeggel való csökkentésére ad lehetőséget.

A székfoglaló jelentkezőket a cirkofilm@cirkofilm.hu e-mail címen, vagy telefonon munkaidőben a 269-1915-ös telefonszámon várják.

cirkoszek

Legyen rajta a te neved is!