Felszívja magát a Dope?

A Dope cselekménye egy újonnan kifejlesztett, kimutathatatlan teljesítményfokozó körül forog, és bemutatja a nemzetközi sportvilágot megfertőző jelenség szereplőit. Orvosok, csempészek, politikusok, sportolók és doppingellenes ügynökök igyekeznek megakadályozni – vagy épp elősegíteni – az új szer terjedését. A sztori középpontjában egy fiatal ügynök áll, aki határokon át próbál egyre kétségbeesettebben a szer nyomára jutni, miközben egy kegyetlenül ambíciózus sportdiplomatával kerül ambivalens kapcsolatba, akiről nem tudni, segíti, vagy épp akadályozza ténykedését.

A római Fiction Festen a Dope-nak egy mezőnyben kell majd helytállnia a BBC Worldwide, a Mediaset, a 7e Apache, az Oscar Films vagy a Palomar projektjeivel. Az itteni győztes a díjon felül páratlan lehetőséget kap arra, hogy felkeltse a lehetséges koprodukciós partnerek és tévés forgalmazók figyelmét.

A Dope potenciális magyar partnereivel most folynak a tárgyalások, a Havas Films koprodukciós partnert és beszálló televíziót keres.