Az éjszakám a nappalod egyik főszereplője, Pocak a repülés szerelmese. A hobbija a munkája: szinte ki sem mozdul a laborból és éjjel-nappal repülőgépek fekete dobozait bütyköli megszállott módon. Még az sem tűnik fel neki, hogy főnöknője, a szépséges Barbara (Szamosi Zsófia) munkatársával és haverjával, Novákkal (Czukor Balázs) kavar, arról meg végképp nincs fogalma, hogy mit forgat a fejében a gátlástalan Volf (Anger Zsolt) fura társaságával, melynek tagjai mind különös, éjszakai lények.

Ahogy a film szereplői nappal helyett éjszaka élnek, úgy Doki, a féléves virginiai uhu éjszaka helyett nappal próbálgatja szárnyait. November 15-én, vasárnap 11 órakor a Budakeszi Vadasparkban baglyunknak különösen izgalmas kalandban lesz része. Gondozóján, Tóth Gáboron kívül ugyanis Az éjszakám a nappalod egyik sztárja, Scherer Péter repteti és eteti majd a tenyeréből.

A nyúllal, patkánnyal és egerekkel táplálkozó virginiai uhut szülőhazájában „szárnyas tigrisnek” vagy a „levegő tigrisének” is hívják. Ragadozó lévén érdemes kesztyűs kézzel bánni vele, reméljük, Pepe is így tesz majd!

Az ősz legőrültebb magyar filmvígjátékát Dési András György és Móray Gábor rendezte, zenéjét Zságer Balázs (Žagar) szerezte, főszereplői Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Anger Zsolt és Scherer Péter. Az éjszakám a nappalod  2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az Új Budapest Filmstúdió gyártásában, az A Company Hungary forgalmazásában.

www.azejszakamanappalod.hu

Facebook.com/azejszakamanappalod