A napokban jelent meg a hír, hogy a CINEMApink mozija bezár a MOM Parkban, vélhetően a járvány okozta forgalmkiesés miatt. A Pannonia Entertainment azonban megnyugtatott mindenkit: nem lesz kevesebb mozi Budapesten.

A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a XV. kerületi Pólus Mozi, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is.

A hamarosan megújuló mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek.

Az új menedzsment azt tűzte ki céljául, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széles körű és minőségi programkínálatával többféle korosztályú és érdeklődési körű közönség számára nyújt izgalmas szabadidős lehetőségeket kínál.

Forrás: Pannonia Entertainment