Az Isteni műszak kétségtelenül egyik legemlékezetesebb jelenete, amikor az Ötvös András alakította Milán gégemetszést hajt végre egy fuldoklón, egy malőr miatt azonban egy pillanat alatt mindent beborít a vér.

Ilyen és ehhez hasonló jelenetek nem lesznek, viszont az Isteni műszak főszereplőivel (például Ötvös Andrással, Keresztes Tamással és Jordán Adéllal) találkozhatnak azok, akik szombaton ellátogatnak a Corvin moziba a Vöröskereszt által szervezett véradásra, ráadásul még apró filmes ajándékokat is begyűjthetnek.

isteni muszak6 szaboadrienn 600

Ötvös András és Keresztes Tamás (fotó: Szabó Adrienn)

Fontos tudni, hogy aki vért szeretne adni, annak eredeti TAJ-kártyával és fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, stb.), illetve lakcímkártyával kell rendelkeznie.

„A mentőkben tényleg a hétköznapok frontharcosaira ismertem, akik sokszor egyetlen nap alatt többet látnak és tapasztalnak, mint más egész életében sem” – mondta Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendezője. Olvasd el a kritikánkat, a rendezővel készített interjúnkat és a szakmai közönség véleményét a filmről!

A véradás helyszíne és időpontja:

Corvin mozi (1082 Budapest, Corvin köz 1.)
2013. október 26. szombat 15.00 – 19.00 óra