Film, fotó, színház és médiakritika a gyakorlatban alcímmel tart nemzetközi tábort főiskolásoknak és egyetemistáknak 2004. augusztus 6. és 14. között Ravazdon a Mediawave. A tábor a főiskolás és egyetemista réteg filmkészítéssel, fotózással, (film)színházi munkával és kritikaírással kapcsolatos ambícióihoz szándékozik hátteret biztosítani.

A színházi szekciót Bérczes László rendező vezeti. A résztvevők színpadi improvizációkból készítenek etűdöket, majd a végén filmre is adaptálják azokat.

A fotográfusokat Radu Igazság, a bukaresti Szépművészeti Egyetem fotó szakának professzora, nemzetközi hírű animátor, kísérleti filmkészítő irányítja, vendégelőadók lesznek Kassay Róbert és Szabó Péter. Foglalkoznak majd archív fotótechnikákkal, digitális fotófeldolgozással és egyéb specialitásokkal (mint például a tervezett aktfotózás).

A filmesek csoportvezetője Hartyándi Jenő függetlenfilmes lesz, a külön szakmai területekhez pedig szakoktatók segédkeznek a résztvevőknek: hang - Wahl Frigyes (hangmérnök), kép és világítás – Szepesi Gábor (operatőr), 16 mm és S8 technika – Csáki László (operatőr, rendező), animáció -  Radu Igazság és Csáki László.

A táborban médiakritikával foglalkozó csoportba is lehet jelentkezni, ezt Kormos Gyula Krisztián (televíziós szerkesztő-rendező, kommunikációs szakember) fogja vezetni, valamint tervezik meghívni Tóta W. Árpádot az Indextől és Krausz Barnabást (aka Orsós László Jakab) a Népszabadságtól. A téma: a médiához való szakértő, kritikai hozzáállás lehetőségei.

Kiegészítő programként napi rendszerességgel vetít a pajtamozi, valamint aug. 11-14. között a Bakonyalji Vigasságok deríthetik jókedvre a táborozókat.