MOST klipjéhez szuper koncepciót találtak ki az alkotók, mert úgy tudnak a Rossz versekből sok kis részletet megmutatni, hogy konkrét jelenetekbe nem mennek bele. Ezek a felvételek akkor készültek, amikor már forgott a kamera, de a színészek még nem kezdték el a játékot – a "Felvétel!" után, de a még a "Tessék!" előtt. Apró morzsákat szórnak csak el a lábunk előtt a helyszínekről, a fő- és olyan csodás mellékszereplőkről, mint Hajdu Szabolcs és lánya, Hajdu Lujza, Monori Lili vagy Vékes Csaba filmrendező. 


A VAN filmzenekar a 2014-es film bemutatójakor is rengeteget hozzátett a sikeréhez, hangulatos zenéjüket a filmtől függetlenül is sokan hallgatták (a VAN főszereplője és a zenekar énekese, Ferenczik Áron mindig felvételen kísérte a teltházas koncerteket, személyesen nem vett részt rajtuk). A zenekar tagjai most: Kálmán András (billentyűk), Csorba Lóci (gitár), Koroknay András (basszus), Szendrey-Nagy Olivér (ének), Lukács Roland (ütőhangszerek), Burucs Szabolcs (dob) és Reisz Gábor (gitár).

A rendező még 2015-ben, Párizsban, a film forgatókönyvének kidolgozása közben kezdett el témákat, dallamokat írni, a végleges formákat és hangzását a megújult VAN filmzenekarral közösen alakították ki. A film készítésével párhuzamosan, Kálmán Andrással, Koroknay Andrással, Csorba Lócival írták és hangszerelték meg a tizenegy dalból és egyéb instrumentális tételekből álló filmzenét. A vonósnégyestől a nagyzenekari felvételig rengeteg különféle hangszerelésű zenei betét készült, ezzel is erősítve a film eklektikus stílusát. A több mint fél éven át tartó munka után a szerzők a dalokat új tagukkal, Szendrey-Nagy Olivér énekessel vették fel. A tizenegy dal mellett a filmzene többi tételét is tartalmazó, Te nem (Rossz versek filmlemez) című album decemberben jelenik meg. 

Sok más minden mellett a zene készítéséről is meséltek az alkotók a tavaly szeptemberi forgatási-lakásszínházban. A klipet Gorácz Vanda vágta, a Rossz versek december 27-én kerül a mozikba.