Az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese (Chief Content Officer) és programigazgatója, Kolosi Péter egy podcastban jelentette be a SorozatWiki oldalán, hogy sorozat készül a Valami Amerika-trilógiából. 

Azt még nem árulta el, mikorra érkezik a sorozat, azt viszont már biztosan lehet tudni, hogy Herendi Gábor, az eredeti trilógia rendezője készíti és lesz összefüggés a régi Valami Amerika-filmekkel. Ezekben a legendássá vált testvérek, Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc újabb és újabb bonyodalmakba keverednek, különösen az ellenségüket alakító Szervét Tiborral. 

Kolosi Péter továbbá azt is elmondta, hogy a Nagy Fehér Főnökből nem jön újabb évad, tiszteletben tartva az eredeti, cseh sorozat írójának ars poeticáját, hogy minden sorozatból egy évadot készít. 

Új évad készül viszont a Gyertek át!-ból, a Drága örökösökből és a Mellékhatás című sorozatból, ez utóbbit még nyár előtt bemutatják majd.

Emellett fontos hír, hogy egy teljesen magyar, saját fejlesztésű sorozaton kezd dolgozni Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori alapító-producere.

Forrás: SorozatWiki