A juhpásztorként tengődő, 21 éves Ádám (Vilmányi Benett) magának való vidéki fiú, aki szégyelli dadogását. Feszült, mégis meghitt hidegségben él egykor erőszakos, mára a vallásban menedéket lelt és megszelídült édesapjával (Thuróczy Szabolcs). Ádám egészen addig nem találja a helyét, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével – Larry művésznéven – kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival. Explicit, dühtől fűtött szövegeire felfigyelnek a helyi fiatalok, majd a neten váratlan mértékű népszerűségre tesz szert. Egy országos tehetségkutató lehet számára a kitörési lehetőség, ám ehhez előbb a kezébe kell vennie a saját élete feletti irányítást. 


Az előzetesben a nehéz sorsú fiú életének egy-egy pillanata is felvillan, a folyamatos bántalmazás, a magányos séták, és az apja vallási gyülekezetébe tett látogatás. Vilmányi Benett alakítása, energiája és lázadó természete nagy hatással volt Bernáth Szilárdra a forgatáson, és bízunk benne, hogy a moziban is átütő lesz a jelenléte. Emellett régóta vártunk már egy magyar mozifilmet, ami Kelet-Magyarország vadregényes környezetében, Borsod megyében játszódik.

A Larry főszerepében Vilmányi Benett és Thuróczy Szabolcs látható, mellettük Szandtner Anna és Onofer László ‘CsalaDo’ játszik fontos szerepet. A film író-rendezője Bernáth Szilárd, operatőre Hartung Dávid, a producerek Muhi András és Ferenczy Gábor, a vágó Szabó Tomi, a zenéjét Sperling Andor szerezte.

A Larry az év végén kerül a mozikba, a Mozinet forgalmazásában.