A második évad szinopszisa meglehetősen enigmatikusan fogalmaz: „A Sam Levinson által írt és rendezett sorozat következő évadában Rue (Zendaya) próbál a felszínen maradni, miközben egyensúlyoznia kell a szerelem, a veszteség és a függőség nyomása között.

A rövid előzetes is inkább hangulatot ad át, és nem megy bele a történetbe. Annyi már most látszik, hogy komoly bajba kerül majd Rue, nem elég, hogy továbbra is küzdeni fog a drogfüggőségével, egy kopasz férfi csapja nagyon durván a falhoz, és rendőrök törnek be egy házba.

 

A legfontosabb információt viszont elárulták: a következő évad január 10-től lesz látható az HBO-n és az HBO GO-n. Az Eufória az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi években a sorozatok terén történt, az első évadról így nyilatkoztunk:

Egy külön világban élő, magára hagyott, az interneten és a mobiltelefon fényénél felnőtt generációról mesél provokatív módon az Eufória, ami ha igaz, akkor még olyan túlzásnak ható kinyilatkoztatást is tehetünk, hogy sosem volt még ennyire bonyolult és kaotikus érzés tizenévesnek lenni. Zendaya hanyag természetességgel csavar az ujjai köré, Rév Marcell sűrű, sötétlő masszába taszít szuggesztív képeivel.”