Sajtófőnöke volt többek között a Nyócker, a Made in Hungaria, a Pánik, a Zuhanórepülés, a Mansfeld, a Csak szex és más semmi, a Kaméleon, a Czukor Show, a Csak a szél, a Senki szigete című filmeknek, és a 2015-ben bemutatásra kerülő Liza, a rókatündérnek.

Kommunikációs vezetője volt a Színházak éjszakájának, dolgozott a Margó Irodalmi Fesztiválon, a Rájátszás programsorozaton, és munkatársa volt férjének, Nyáry Krisztiánnak a a magyar írók szerelmeiről szóló Így szerettek ők című köteteiben, illetve a most ősszel megjelent Igazi hősök című könyvben is.

"Most azt kellene leírni, az következne, hogy ilyen volt. De nem lehet, mert utálná, ha ilyet írnék, utálná, hogy fontoskodni akarok, hogy előtérbe akarom tolni, ő nem akart előtérben lenni, mert nem volt hátul, nem háttérember volt, csak egyszerűen tudta, mi a fontos. Hogyha filmet menedzselt, ha könyvet, ha színházi vagy zenei produkciót, nem mögötte volt, hanem benne. Szegyig, vagy tovább, nyakig, tényleg az őrületig.” - a Literán Grecsó Krisztán emlékezik rá.