A VOD Deals… from a helicopter view című online konferencia előadója Wendy Bernfeld lesz. Wendy Bernfeld a tradicionális és digitális média platformokhoz kapcsolódó stratégiákra, tartalmak válogatására, beszerzésére és forgalmazására specializálódott filmes szakember, a Rights Stuff alapítója és vezetője. Előadásában a VOD platformok és a különböző felületek (TVOD, SVOD, AVOD, PVOD stb.) lehetőségét is bemutatja. A prezentáció után európai producerek tesznek fel kérdéseket az előadónak a projektek eladásának lehetőségeivel kapcsolatban.

 

Wendy Bernfeld

A konferencia időpontja 2020. szeptember 24. csütörtök 15:00-16:00. A Zoom konferenciához a jelentkezési sorrend alapján maximum 300 fő tud majd csatlakozni. A résztvevők a webinar előtti napon emailben kapják meg a linket a csatlakozáshoz. Regisztrációs határidő: 2020. szeptember 22. 23:55, regisztrálni itt lehet. 

Az online eseményt a Kreatív Európa MEDIA Berlin-Brandenburg, Dánia, Franciaország, Magyarország, Írország, Lengyelország, és Románia szervezi, együttműködő partnerük az Erich Pommer Institut.

Európai pályázati körkép: 2020. szeptember

Szeptemberi körképünkben producerek, tapasztalt és pályakezdő rendezők, animációsok, valamint filmoktatással foglalkozó szakemberek számára is ajánlunk aktuális hazai és nemzetközi lehetőségeket.

Forrás: Kreatív Európa