Július 11-én Marion Cotillard és François Cluzet új filmjét, az Együtt megyünk című francia vígjátékot mutatják be a mozi eredeti helyszínén, a Lőrinc pap téren. Sötétedéskor, 20.30-tól szabadtéren és a régi vetítőteremben, a Jaromir sörpincében is kezdődik majd vetítés. A különleges mozizási lehetőség a szeptemberi CIRKO25 – Ami kimaradt születésnapi fesztivált felvezető eseménysorozat része.

 

A nagy sikerű Apró kis hazugságok című film története Marion Cotillard és François Cluzet főszereplésével folytatódik. Hét évvel egy baráti csapat felbomlása után az egykori barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. A banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltõdjön, régi barátai azonban úgy döntenek, korábbi ellentéteiket elfeledve hirtelen felbukkannak, és megünneplik a születésnapját.

Az ingyenes július 11-i vetítés Facebook-eseménye itt található: Együtt megyünk a Lőrinc pap téren.

Szeptember 19. és 29. között a CIRKO25 – Ami kimaradt fesztiválon olyan fontos filmeket láthat majd a közönség, amelyeket Magyarországon moziban még nem mutattak be. A fesztivál programját később jelentik be. A Cirko-Gejzír május óta minden hónapban különlegességgel kedveskedik nézőinek a 25. évforduló örömére. A júliusi szabadtéri mozizás után augusztusban egyszeri, különleges vetítéssel várják a közönséget: az itt látható film címe egyelőre meglepetés.