Hollywood Reporter cikkéből derült ki, hogy A besúgó mellett még 20 európai HBO Max által gyártott sorozat streamingjogait vásárolta meg a SkyShowtime, a Paramount és a Comcast cégek közös európai platformja.

Tavaly minden előzmény nélkül kerültek le tartalmak az HBO Max csatorna kínálatából, többek között Szentgyörgyi Bálint A besúgó című sorozata is. A csatorna nem sokat árult el az okokról, később viszont kiderült, hogy a döntés hátterében az állhatott, hogy 2023 nyarán új streamingplatform váltja fel az HBO Max-ot.

A SkyShowtime tavaly február óta már 12 európai országban működik, és hamarosan már Magyarországon is indul. Ők fogják újra elérhetővé tenni A besúgó című sorozat mellett a svéd Mi vagyunk a medvék, a norvég Időbevándorlók, a dán Kamikaze, a svéd Knutby: Imádkozz, engedelmeskedj, ölj,  a román Ruxx, és a szintén svéd Lust is. Emellett debütál idén három új sorozat is a streamingszolgáltatón: az ID (Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia) és a Warszawianka (Lengyelország).