Császi Ádám első nagyjátékfilmje februárban, a Berlinalén debütált. A Viharsarok egy szerelmi háromszögön keresztül a meleg szerelemről, a ki nem mondott szavak súlyáról és az elfogadásról mesél (kritikánk a filmről ITT olvasható).

A rajongók szombaton személyesen is találkozhatnak a film alkotóival: az AnKERTben 20 órától a stábtagok korábbi kisfilmjeit vetítik, majd a filmkészítők 22 órától beállnak a DJ-pult mögé.

viharsarok04

A Viharsarokról egyébként az elmúlt napokban több teasert feltettek az alkotók a Youtube-ra, legutóbb a tavas jelenetet, melyet Császi Ádám az egyik legemlékezetesebb forgatási élményének nevezett.

„A három fiú együtt fürdik a tóban, és ez verekedésbe torkollik. Öt fok volt aznap éjjel. A fiúk elképesztő fegyelmezettséggel csinálták végig: olyan lélekjelenlétük volt, hogy pár felvételből megvolt ez a nehéz jelenet, még a hangjuk sem remegett közben. Nem mellesleg ezután még lenyomták a film egyik legérzékenyebb prózai jelenetét - németül, hajnalban” – olvasható a produkció Facebook-oldalán.