A Free Egyetem egy olyan programsorozat, ahol oktatóink olyan nyilvános egyetemi előadásokat tartanak, ahol egy kis időre bárki freeszfe-hallgatónak érezheti magát. Az előadásokat élőben lehet hallgatni a CEU előadótermében, illetve élőben streameljük is azokat. Időrendi sorrendben vissza is nézhetőek.

Till Attila kezdetben az MTV1-en vezetett műsort, majd a Tv2-höz került. 2008-ban mutatták be első rendezését, a Pánik című filmet, 2016-ban a Tiszta szívvel-t, ami Magyarország Oscar-nevezett filmje volt, elnyerte többek között a szaloniki filmfesztivál fődíját. A húsz éve futó Propaganda című műsor szerkesztő-műsorvezetője.

Gigor Attila filmrendező, forgatókönyvíró, a Freeszfe oktatója beszélget Tillával, több film, szakmaiság és kevesebb bulvár lesz az este jellemzője. A végén a nézők is kérdezhetnek. A program regisztrációköteles, ide kattintva tudnak regisztrálni.

A Free Egyetem a Freeszfe szabadegyetemi sorozata, ahol nyílt egyetemi előadásokba, beszélgetésekbe tekinthetnek be a CEU Nádor utcai épületében.

Helyszín: CEU, Nádor utca 15. Auditórium B.
Időpont: február 15., 19 óra 

A belépés Patreon támogatóknak, Freeszfe tagoknak és a sajtó munkatársainak ingyenes, másoknak 2000 Ft, melyet a helyszínen, a belépéskor tudnak fizetni készpénzben.