A folytatásról a tetőmozi facebook-oldalán adtak hírt, és azt is elárulták, hogy a helyszín adottságaiból és technikai felszereltségéből adódóan az eredetileg tervezett program kissé módosul, de a szervezők arra törekednek, hogy amennyire csak lehetséges, megtartsák a vetítéseket. Az idén negyvenéves Grease lesz az első film, amelyet a Corvin Plaza tetején meg lehet nézni augusztus 1-jén, másnap A sötét lovag-ra válthatnak jegyet az érdeklődők. A közelgő vetítések listáját ide kattintva nézheted át.

A Magyarok a háztetőn-vetítéssorozat is folytatódik az új helyszínen, augusztus 3-án A viszkis-t mutatják be, majd augusztus 6-án a Liza, a rókatündér következik. Alighanem a Ruben Brandt, a műgyüjtő premier előtti, augusztus 11-i bemutatója lesz a Rooftop Cinema legnagyobb dobása, a várva-várt rajzfilm hónapokkal később, november 15-én debütál a magyar mozikban.

Ruben Brandt, a gyüjtő (fotó: Mozinet)

 A korábban megvásárolt jegyeket a nézők természetesen ezen a helyszínen is felhasználhatják, ám ha a műsorváltozás miatt kérdés merülne fel, a Facebook-oldalukon keresztül vagy e-mailben (info@budapestrooftopcinema.hu) állnak mindenki rendelkezésére.