Február 14-én a SkyShowtime bevezeti prémium kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország, Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve film, sorozat és franchise katalógusához. Ezen felül a SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd.

1923

A vállalat nemrég jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, például a magyar A besúgót. Ezek között lesznek vadonatúj sorozatok is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

Már az indulástól kezdve olyan filmeket lehet elérni, mint a Rohammentő, Downton Abbey: Egy új korszak, Jurassic World: Világuralom, A rosszfiúk, Az északi és a Top Gun: Maverick. A következő hónapokban jön a Minyonok: Gru színre lép és a Nem. A sorozatkínálatban a Halo, a Yellowstone, az 1883, az 1923, a Star Trek: Strange New Worlds is szerepel.

SkyShowtime havi díja itthon 1999 Ft lesz.

Forrás: Aha Produkció / A besúgó