A Legkisebbek mozija sorozat új évadában a megunhatatlan magyar egész estés klasszikusok mellett (Szaffi, Lúdas Matyi, Vuk) Magyar népmesék-összeállítást is vetítenek a Puskin Kuckóban, de lesznek frissebb alkotások is a kicsiknek: az Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön és a Mancs őrjárat mozifilmes kiadásának folytatása mellett az Ernest és Célestine: A dallamok útján és a Teddy mackó karácsonya is szórakoztatja majd a közönséget a Puskin mozi legnagyobb vásznán.

A Puskin Kuckó kiemelt új előadása az októberi A legcsinosabb óriás, amely a Jurányi Ház Hab a tortán! című mesesorozatának része. A sorozatba meghívott színészpárok egy-egy népszerű Pagony-könyv szereplőit álmodják színpadra és mesélik el történetüket. A Kuckóban Julia Donaldson világhírű mesekönyvét Bánki Gergely és Fekete Anna keltik életre.

Szintén újdonság a decemberi Póruljárt Krampuszok – az Aranyszamár Bábszínház mesejátékának végén megérkezik a Mikulás és minden gyereknek ajándékot hoz. De régi barátaink, a Fabula és Nefelejcs Bábszínház is visszatérnek hozzánk, Boribonnal, Kippkoppal, Mazsoláékkal.

A Puskin Kuckó hagyományai közé tartoznak a remek gyerekkoncertek: szüreti mulatságával érkezik ősszel a Kolompos Együttes, Gryllus Vilmos kora télen a Mikulásról énekel – az évszak kuckós szezonját pedig Rutkai Boriék Kiskarácsonya zárja.

A Kuckóban továbbra is játszósarok várja a hivatalos programban elfáradókat, kifestőkkel, kirakókkal és egyéb játékokkal.

A teljes program és a jegyvásárlás itt érhető el. Itt pedig online lehet lapozgatni a programot