A Veszélyes lehet a fagyi – melynek a plakátja a Filmhun volt először látható – Szilágyi Fanni első nagyjátékfilmje, amit az Inkubátor program támogatásával valósított meg. Főszereplőjével, Stork Natasával dolgoztak már együtt korábban, a Csatárnő bal lába életveszélyes című kisfilmben. A Veszélyes lehet a fagyit régóta várjuk, jártunk a forgatáson és annak idején az inkubátoros pitchen is. 


A sötét és baljós hangulatú előzetesből még többet megtudunk az egypetéjű ikerpár kapcsolatáról, a köztük lévő társadalmi és személyiségbeli különbségekről. A radiológus Adél visszahúzódó, a kisbabájával és férjével luxus körülmények között élő Éva pedig harsányabb, magabiztosabb nő. Amikor Adél életébe Patkós Marcell szerepében új férfi érkezik, Éva látszólag makulátlan élete is felborul, és a férfi megszállottja lesz. Az eset mégsem választja el mégjobban egymástól a testvéreket, sokkal inkább újra elkezdenek kapcsolódni egymáshoz. Az előzetes legvégén még a címbeli hupikék fagyi is felbukkan. 

A Veszélyes lehet a fagyi rendezője Szilágyi Fanni, forgatókönyvírója Lányi Zsófia, az operatőr Szilágyi Gábor. A film látványtervezője Tasnádi Zsófia, a vágó Ördög Zsófia, a producerei Kenesei Edina és Pataki Ági. A Veszélyes lehet a fagyi forgalmazója a Mozinet, november 17-től látható a mozikban.